6°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

NE PROPUSTITE "DOBRO JUTRO SRBIJO" NA HAPPY TV: Najnovije teme, aktuelni gosti i sjajni analitičari!

"Dobro jutro Srbijo" na Happy TV obiluje najnovijim informacijama iz zemlje i sveta i odličnim sagovornicima. 

Sa dobro poznatim voditeljima i sjajnim gostima započnite jutro!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kao i svakog jutra dan započinjemo prelistavanjem štampe, ovog puta naši gosti su: Vladan Glišić - advokat Narodna mreža i Đorđe Milićević - ministar bez portfelja, dok će se putem Skajpa uključiti prof.dr Zoran Milosavljević - Institut za političke studije. 

Naši naredni gosti biće: Filip Radojčić - novinar, Srđan Graovac - Centar za društvenu stabilnost, dok će se u program putem Skajpa uključiti prof.dr Srđa Trifković - istoričar, a govoriće na temu "Nema dogovora". 

"Kurti poslao 40 vozila policije na sever!" naša je sledeća tema o kojoj će govoriti: Dragoslav Bokan - Institut za nacionalnu strategiju, Nikola Šainović - bivši premijer Srbije i Branko Branković -  diplomata. 

U nastavku emisije putem Skajpa uključiće se Lazar Stević - TV Most Zvečan, a odmah zatim i očekuje nas i uključenje iz Novog Sada Tijana Cvijanović - reporterka Happy TV. 

Nebojša Čović - bivši potpredsednik Vlade Srbije je naš sledeći gost koji će govoriti na temu "Od danas sledi težak period i mnogo besanih noći!", dok će odmah zatim Nikola Vrzić - urednik sajta RT Balkan i Goran Petronijević - advokat govoriti na temu "Borelj: Kurti nije hteo da sarađuje!". 

U međuvremenu, u emisiju će se putem Skajpa uključiti Marija Janković - reporterka TV Happy iz Niša. 

Branislav Dikić - general Srpske žandarmerije i Veselin Šljivančanin - bivši oficir JNA su naši sledeći gosti. Tema kojom će se baviti je "Plan Kurtija je zauzimanje severa Kosova". 

Za kraj jutarnjeg programa Jovan Sekulić - sportski novinar govori o fudbalu "Orlovi pred teškom utakmicom". 

*Gledajte "Happy" kablovske kanale i to: "Moje happy društvo", "Moj happy život", "Moja happy zemlja" i "Moja happy muzika".

Program se emituje kod kablovskih operatera "IrisTV" i "Supernova", a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
"Moje happy društvo" - IrisTV / 171 ; Supernova / 71
"Moj happy život" - IrisTV / 172 ; Supernova / 72
"Moja happy zemlja" - IrisTV / 173 ; Supernova / 73
"Moja happy muzika" - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

TagoviNastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar