12°C

Beograd

Photo: Arhiva

Izvor: Blic.rs

BEZ TRENINGA: Pet gradova u Srbiji uvelo DODATNE MERE, zatvorili bazene, sale, teretane

Golden Rose ad

Korona virus hara Srbijom, Krizni štab i Vlada Srbije su doneli mere koje treba da pomognu u ravnanju krive, a pojedine lokalne samouprave su otišle korak dalje i u pre nekoliko dana svojile dodatne mere u zavisnosti od epidemiološke situacije na teritoriji svojih opština.

Mere koje važe na teritoriji cele zemlje su obavezno nošenje maski u zatvorenom prostoru, zabrana okupljanja više od pet ljudi, kao i oročena mera na dve nedelje prema kojoj svi uslužni objekti neće raditi posle 21 sat, a od utorka na snagu stupa čitav niz novih mera, među kojima prvenstveno dominiraju one vezane za dodatno skraćenje rada ugostitetljskih objekata, koji će katanac na vrata staviti u 18 sati. Koje su mere još uvedene, možete pročitati u posebnoj vesti.

Ipak, neke od opština u Srbiji donele su dodatne naredbe, pa je tako Gradska uprava Novog Sada jedna od prvih koja je u ovom talasu uvela zabranu rada bazena i spa centara. Odluku je saopštio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević početkom meseca, a ova mera je preko leta bila "pauzirana".

OBAVEZNO PROČITAJTE

UŽIVO SA LICA MESTA! DANAS SAHRANA PATRIJARHA IRINEJA: Sve više vernika OKUPLJENO, ulice oko Hrama svetog Save zatvorene za saobraćaj (FOTO, VIDEO)

SZO: Oprez i akcija pred treći talas pandemije pocetkom 2021.

SRBIJA TUGUJE! Vernici padali na kolena pred kovčegom patrijarha Irineja

POLICIJA RASVETLILA KRVAVI ZLOČIN: Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo u Belvilu

OVO SU NOVE MERE: Obavezne maske i na OTVORENOM, kraće radno vreme, ali ne za sve!

PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA: Srednja škola kreće sa ONLAJN nastavom!

NEDELJA SUVA I HLADNA: Ujutru magla i slab mraz

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Golden Rose ad