2°C

Beograd

Photo: instagram/printscreen

Izvor: Alo.rs

VUČEVIĆ: Građani zadovoljni, dosad u Novom Sadu vakcinisano 45000 ljudi, a 17000 ih je revakcinisano!

On je rekao da su medicinski timovi odlično organizovani, a zahvalio je i Novosađanima na iskazanoj odgovornosti i disciplini.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je danas Halu 1 na Novosadskom sajmu i izrazio zadovoljstvo tokom kojim se odvija imunizacija građana Novog Sada i Vojvodine. 

PROČITAJTE JOŠ

ĐURIĆ O SARADNJI SA ZAPADOM: Odnosi sa SAD su temelj našeg budućeg napretka

U Srbiji vakcinisano više od 900.000 ljudi!

BAKINA KUHINJA: Kad zagrizete, pogodite u čemu je tajna ove exkluziv poslastice bez šećera (VIDEO)

- Zahvaljujem lekarima, medicinskim sestrama i volonterima što rade i za vreme praznika. Kroz proces vakcinacije brže i sa manje žrtava ćemo pobediti Koronu. Do sada je u Novom Sadu vakcinisano 45000 ljudi, a 17000 ih je revakcinisano. Razgovarao sam i sa građanima i čini se da su zadovoljni kako teku stvari. Sada se već oseća optimizam među ljudima, a stariji sugrađani žele da što pre budu sa svojim porodicama. Veoma sam ponosan na to što je Srbija druga u Evropi po broju vakcinisanih, u odnosu na broj stanovnika, a najava kupovine nove količine vakcina, garant je daljeg uspešnog puta Srbije. Čestitam državnom rukovodstvu i predsedniku na tome kako su izveli ceo proces oko nabavke vakcina i same imunizacije – naglasio je gradonačelnik Vučević i pozvao sugrađane da se prijave za vakcinaciju putem portala koji, kako je rekao, odlično funnkcioniše.

On je naveo i da se u Novom Sadu konstantno kontrolišu ugostiteljski objekti, te da se preduzimaju adekvatne mere, a sve to u koordinaciji sa državnim kriznim štabom i u cilju stabilizacije situacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad