10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: ALO

VAKCINACIJA U NIŠU: DO DANAS DATO 110.000 DOZA

Obilaskom vakcinalnog punkta u Čairu, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski uverila se da je prijem stranih državljana na visokom nivou i da njihova vakcinacija teče bez zastoja.

VAŽNO

NOVI KORONA PRESEK: 37 pacijenata preminulo!

KORONA PO GRADOVIMA: Ovo su nova žarišta!

U SRBIJI DATO 2.300.436 VAKCINA: SKORO MILION REVAKCINISANIH

NESTALA MARINA IZ PANČEVA! Ako je vidite odmah javite!

Vakcinacija makedonskih državljana koji rade u kompanijama te zemlje organizovana je u saradnji privrednih komora koje su članice Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana čiji je član Regionalna privredna komora u Nišu.

Raduje nas što strani državljani, mahom iz Severne Makedonije, dolaze u Niš i dobijaju besplatno vakcine, rekla je gradonačelnica Niša.

I strani državljani koji vode kompanije u Nišu, ističe gradonačelnica, shvatili su značaj vakcinacije, do sada se prijavilo više od 500 radnika različitih kompanija i sa organizovanom vakcinacijom u tim kolektivima i domaćim kompanijama počinjemo od ponedeljka.

Građani se masovno javljaju Gradu Nišu koji hoće da se organizovano vakcinišu i to je odličan podatak, napomenula je gradonačelnica Niša i još jednom pozvala sve sugrađane da se u što većem broju prijave ili Gradu Nišu ili Domu zdravlja za vakcinaciju.

PROČITAJTE JOŠ

SNAŽAN ZEMLJOTRES PONOVO POGODIO HRVATSKU!

Počela izgradnja nadvožnjaka u Batajnici!

SRBIJO, RADUJ SE! Ivana je objavila odlične vesti

Ona je podsetila da su organizovanom akcijom vakcinisani stanovnici više od 20 niških sela, vozači i kondukteri gradskog prevoza, kasirke, zaposleni u osnovnim, srednjim školama i na Univerzitetu, Gradskoj upravi, javno-komunalnim preduzećima i ustanovama, romskim mahalama.

Epidemiološka situacija u Nišu je i dalje teška, a Dragana Sotirovski najavljuje susret sa ugostiteljima, predstavnicima turističkih agencija i turističkim vodičima kako bi im, ukoliko to finansijske mogućnosti dozvole, grad pomogao u prevazilaženju teške situacije zbog zabrane rada.

Do sada je u Nišu dato oko 110.000 doza vakcina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar