9°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

NE PROPUSTITE NESVAKIDAŠNJE "VIKEND JUTRO": Novi voditeljski par dovodi ekskluzivne goste i TOP teme!

 Emisija "Dobro jutro Srbijo" je najgledaniji jutarnji program dugi niz godina. 

Gledaocima će se predstaviti novi voditeljski tandem, Anđela Lakićević i Božidar Gutić u "Vikend jutru".  

Oni su prepoznatljiva lica naše televizije koja će vas svojim šarmom i visprenošću potpuno osvojiti.

U studiju dovode razne goste, pa tako "Vikend jutro" započinju prelistavanjem novina sa urednikom vesti u listu "Srpski telegraf" i novinarom Darkom Zlojutrom.

Zatim dolazi Miloš Majstorović, komadant vatrogasno sapsilačke birgade Beograd, koji će govoriti o svojoj struci i odgovoriti na jedno od mnogobrojnih pitanja "Da li plinska boca može da bude bomba?", a tu će se preko skajpa javiti i Bata Jugović.

Sledeća tema je veoma važna za zdravlje i život građana, na temu Otkud antibiotici u srpskom medu, govoriće Marija Lučić, gl. I odg. urednik lista “Potrošač”  i Boban Rakočević, pčelar.

Zatim u studiju dolaze: Vladimir Dobrosavljević , analitičar, Milomir Miljanić, guslar, a preko skajpa se uključuje Andrija Mandić, Predsednik "Nove Srpske demokratije", a dolazi i Saša Milovanović, Direktor lista "Srpski telegraf". Oni će govoriti o aktuelnoj političkoj sceni Crne Gore, kao i o premijeru iste.

O aferi prisluškivanja predsednika Vučića kao i ko je bezbednosno interesantan da bi se prisluškivao predsednik, govoriće  Vladimir Đukanović, narodni poslanik, a preko skajpa direktno iz Paralije će se uključiti i  Dragan Marković Palma.

O sledećoj temi bruje mediji. Da li postoje saloni lepote za stvaranje ožiljaka!? O tome govore stručnjaci Prof dr Alek Račić - Predsednik sekcije za menadžment Srpskog lekarskog društva i dr Tatjana Radenkov.

A onda u studiju kreće muzički spektakl, sa sloganom "Pesma nas je održala". 

U "Vikend jutru" dolaze poznati muzičari, Ivana Đorđević, pevačica, Mili Čolić, novinar, Hasan Dudić, pevač, Mina Kostić, pevačica, Dragan Todorović Žvakac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar