12°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Happy BSC

POSLE RUČKA U BEOGRADU: Saznajte sve o životu u prestonici - nekada i danas!

Emisija "Posle ručka" je na programu Happy televizije danas od 15.00 časova.

Sa omiljenom voditeljkom Jovanom Jakić odmorićete se uz odličnu porodičnu temu. Tema će biti život starijih Beograđana. Gosti će se sa Jovanom dotaći bliske istorije naših starijih, i razgovarati kako se živelo nekada, a kako danas? Najlepše uspomene i sećanja o Beogradu predočiće nam iz prve ruke gosti emisije "Posle ručka".

Nikome nije daleka ona srpska: "svuda pođi, kući dođi", pa čemo se tako osvrnuti i na sve ono šta nas veže za određena mesta i krajeve prestonice.

Odgovore na ova pitanja najbolje će dati poznata beogradska "dama od stila" Ruška Jakić, kao i jedna od najpopularnijih glumica sa ovih prostora Eva Ras. Pored njih, temu će obrazlagati srpski maneken i ugostitelj Đorđe Kortina, kao i popularni pop-folk pevač Hasan Dudić.

Današnja emisija POSLE RUČKA U BEOGRADU  je sufinansiran projekat od strane grada Beograda, Gradske uprave grada Beograda I Sekretarijata za informisanje.

Ostanite uz omiljenu Happy televiziju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar