26°C

Beograd

Photo: MUP Srbije

Izvor: Novosti

VULIN ODBRUSIO IZETBEGOVIĆU: Mržnja je jača od razuma!

Aleksandar Vučić nije ništa rekao ni o Izetbegoviću ni o Bečiću ni o Krivokapiću, ali je zato Izetbegović puno rekao o sebi.

VAŽNO

DAČIĆ PORUČIO KOLEGI IZ CRNE GORE BEČIĆU: Ne mešam se ja, meša se Podgorica!

HOROR U NIŠU! Zmija ujela dečaka (14), hitno prevezen u bolnicu

MILORAD DODIK: Ako BiH može da uđe u NATO, neka uđe sutra pa da vidimo kako će bez nas!

EKSPLOZIJA VIRUSA NA JESEN? Pojavio se nevidiljivi faktor, čuveni epidemiolog izneo zabrinjavajuće podatke!

NAĐENO TELO "BELGIJSKOG RAMBA": Telo odbeglog vojnika za kojim je policija tragala mesec dana pronađeno u parku!

- Vođen patološkom mržnjom prema Aleksandru Vučiću, Izetbegović se javio da kaže ono što ga niko i ne pita i da komentariše izjave predsednika Vučića u kojima nema ni njega ni njegove stranke. Terapijska zajednica onih koji ne mogu da sakriju mržnju prema Vučiću nije malobrojna, a Izetbegović je jedan od istaknutijih članova - izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagujući na nove napade Izetbegovića na predsednika Srbije.

- Kada je već progovorio o Aleksandru Vučiću, mogao je Izetbegović da kaže ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića u Srebrenici i zašto kao njegov domaćin nije bio uz gosta kada je rulja nasrnula na predsednika Vučića. Mogao je Izetbegović, kada već pominje pomirenje, da objasni zašto se nikada nije poklonio senima poklanih Srba sahranjenih u Bratuncu i zašto žrtve Nasera Orića ne mogu da dobiju ni uspomenu ni pravdu. Mogao je Izetbegović da kaže bilo šta drugo, ali mržnja je jača od razuma - rekao je ministar i predsednik Pokreta socijalista Vulin.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar