10°C

Beograd

DUNAV OSIGURANJE DONELO NEPRIHVATLJIVU ODLUKU: Neće izdavati polise! (FOTO)

Dunav osiguranje je danas, po drugi put u proteklih mesec dana, svojim zastupnicima prodaje ugasila šifre i time ih onemogućila da građanima Beograda prodaju polise Dunav osiguranja. Potpuno je nelogično da državna kompanija sama sebi ograničava rast prodaje, a samim tim i profit koji ostvaruje, i to na štetu građana i države koja je vlasnik.

Umesto da građanima omogući da u što većem broju kupuje polise Dunav osiguranja, kao jedinog srpskog brenda u ovom poslu, i da time prihodi države kao njihovog vlasnika budu veći, menadžment kompanije Dunav osiguranje svesno ograničava prodaju da bi strane osiguravajuće kompanije, italijanski Generali, slovenački Triglav i hrvatski Milenium imale veći profit. Pri tom oni taj profit svake godine iznose iz naše zemlje u svoje matične kompanije.

Od kada su 01.11.2018. godine osiguravajuće kuće napravile dogovor da provizija za prodaju polisa bude u zakonskim okvirima od 5 odsto većina prodavaca na tržištu Srbije se odlučila da prodaje polise Dunav osiguranja upravo iz patriotskih razloga. Međutim, menadžment kompanije Dunav osiguranja to sprečava jer ima dogovor sa ostalim kompanijama o raspodeli tržišnog učešća, što je protivzakonito i neprihvatljivo sa aspekta štete koju trpe građani Srbije i država Srbija kao vlasnik Dunav osiguranja.

Kurir
Foto:YouTube

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar