17°C

Beograd

PRVI SNEG VEĆ NAPRAVIO PROBLEME: Vozovi kasne i po sat vremena! Više pacijenata u urgentnoj službi!

Prvi sneg u Jagodini i Pomoravlju, osim lepih zimskih ugođaja, doneo je i puno vode na ulicama, više pacijenata u Urgentnoj službi, a vozovi kasne do 60 minuta.

Snabdevanje strujom, vodom, gasom i toplotnom energijom u Jagodini je uredno, rečeno je u Gradskom štabu za elementarne nepogode.

U Jagodini, međutim, iako sneg nije visok, na ulicama je puno raskvašenog, neočišćenog, vodenog snega, uključujuci i glavnu ulicu. Od snega nisu očišćeni ni trotoari a ni pešački prelazi.

Na Železnickoj stanici u Jagodini, rečeno je da "zbog snega i drugih problema" vozovi kasne iz oba pravca, i Begrada i Niša, 50 do 60 minuta.

Autobuski saobraćaj na međugradskim linijama Jagodina - Chuprija - Paraćin, odvija se uredno, dok ima "neznatnih" poteškoca na lokalnim pravcima prema Crnom vrhu.

Zamenik direktora Opšte bolnice u Jagodini i rukovodilac Urgnetnog centra Vladimir Nedeljković izjavio je da ovakvo vreme povećava broj povređenih zbog padova i više intervencija u ovoj službi, i upozorio građane, posebno starije, na oprez.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar