16°C

Beograd

UZUNOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS O NEDAVNOM "INCIDENTU": "Nisam fizički nasrnuo na balerinu, nakon što me je pljunula u uvo glasno pričajući, blago sam je odgurnuo..."! (VIDEO)

Proslavljeni glumac Tanasije Uzunović nedavno je morao da razgovara sa policijom zbog navodnog incidenta u klubu Narodnog pozorišta. On je, kako su pisali mediji, navodno udario balerinu tog pozorišta, ujedno i vlasnicu kafea.

Povodom raznoraznih spekulacija, poznati glumac, otvorio je dušu specijalno za Happytv.rs i ispričao šta se zaista desilo u klubu Narodnog pozorišta.

- Rekli su mi da slave prijem Baletskog ansambla u Narodno pozorište, to su bili verovatno novi ljudi. Gužva, kakofonija, zamolim: 'Možete malo da smanjite muziku?', gledali su me kao da sam pao s Marsa… Ako hoćete takvo slavlje, onda se iznajmljuju kafići, splavovi - objasnio je Uzunović.

Kasnije uveče, igrao je u predstavi "Put u Damask" i kaže i da se za vreme izvođenja, čula muzika iz kluba.

- Mislio sam da su prestali, slavili su od pet po podne. Posle predstave sam se opet popeo, oni su i dalje slavili - rekao je i dodao da nisu ni najavili takvu vrstu slavlja.

- Zamolio sam opet kelnericu da kaže da se malo utiša muzika, ona mi je rekla: 'Kažite gazdarici'" - kazao je i da je i nju zamolio da se utiša muzika, kao i da ga je ona upitala zašto.

- Slušaj ti, ja plaćam Narodnom pozorištu toliko koliko ti nisi u životu zaradio, niti ćeš moći. Ovo je moje i mogu ovde da radim šta hoću - rekla je unoseći mi se u lice… Ja je jesam odgurnuo jer mi se unosila u uvo, ali je nisam udario. To je čista laž - kategoričan je Uzunović.

Šta je sve ispričao proslavljeni glumac, možete čuti u snimku dostupnom ispod teksta:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar