12°C

Beograd

HAOS U CENTRU BEOGRADA: Automobil se zakucao u baštu popularne picerije!

Jedan vozač automobila, danas oko 14.00 časova, zakucao se u baštu popularne picerije u Ulici Braće Jugović, u samom centru Beograda, i samo pukom srećom izbegnuta je tragedija.

Kako su nam ispričali očevici događaja, ali i radnici iz obližnjih radnji, mesto na kome je uleteo automobil uvek je prepuno ljudi, a danas, na svu sreću nije bilo nikoga.

- Obično tu ljudi stanu da ručaju i uvek je neko od građana prisutan. Danas, međutim, na svu sreću nije bilo nikoga, što je prosto neverovatno. Možda su i oni pobegli zbog taksi protesta - rekla je jedna od prodavačica.

Fotografije sa lica mesta pokazuju koliko je bio jak udarac, pošto je oborena ograda, ali i stolovi i ostali sitniji inventar. Pored toga, ivičnjak na ovom mestu nije mali, pa je po svemu sudeći u pitanju bilo neko "jače" vozilo.

- Nadzorna kamera snimila je čitav incident, tako da sad čekamo da se snimci skinu, i da se vidi šta se tačno dogodilo - rekao nam je jedan od radnika.

Iz Biroa MUP potvrdili su da se incident dogodio i da na svu sreću, nije bilo povređenih. Uviđaj je trenutno u toku, a nadzorne kamere otkriće šta se tačno dogodilo.

Ovako je nastavljena serija incidenata koji su prethodnih meseci potresli prestonicu. Podsećanja radi, uletanje automobila dogodilo se nedavno i u Francuskoj ulici, a pre nekoliko meseci, vozač automobila uleteo je u baštu kafića i u Ulici Strahinjića bana.

Vozač automobila pobegao je sa lica mesta, a neki tviteraši tvrde da je vozaču otpala tablica.

Izvor: Alo
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar