Izvor: Tanjug
28.07.2021 u 13:45
0

ADVOKATI ZAHTEVAJU dodatno obezbeđenje za Dragicu Gašić povratnicu na KiM

 Advokatski tim koji je angažovala Kancelarija za Kosovo i Metohiju zatražiće dodatno obezbeđenje povratnice Dragice Gašić i stana, uz urgenciju da što pre započnu istragu, nakon što joj je stan obijen, ispreturan i pokraden.

VAŽNO:

ŠAPIĆ UPUTIO APEL REGIONU U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Ukoliko budemo shvatili benefite trgovine i komunikacije onda će biti i mira!“

DAČIĆ O SRAMNOM PREDLOGU INCKA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija može da donese ZAKON O PORICANJU ZABRANE PRIZNAVANJA GENOCIDA – ali ovo je udar na ceo region i urušavanje Dejtona!

DARKO MLADIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Inckov zakon je POLITIČKA PSIHOLOŠKA OPERACIJA – istinu moramo da branimo najoštrijim sredstvima!

HAOS NA PRIŠTINSKOM AERODROMU: Kvar na avionu izazvao opštu paniku među putnicima

„Kakvu bezbednost Srbima na KiM pružaju međunarodne misije i kakva je njihova uloga, kada opština Ðakovica zabranjuje zamenu najobičnijih vrata koja smo nabavili? Dragičina bezbednost direktno je u vašim rukama“, napisao je na Tviteru direktor Kancelarije Petar Petković i označio – UNMIK Kosovo, Euleks Kosovo, KFOR, Miroslava Lajčaka i Misiju OEBS na Kosovu.

On je istakao da su poslednjim dešavanjima, uključujući i obijanje stana, direktno ugroženi njen život i bezbednost u Ðakovici.

„Kao i do sada, hrabroj Dragici ćemo nabaviti novu kameru, nov nameštaj, hranu, kao i neophodnu insulinsku terapiju“, poručio je Petković na Tviteru.

Upozorio je da na njenom stanu više nema ni vrata koja može da zatvori, što je čini lakom metom za sve ekstremiste.

Petković je naglasio da na svu njenu golgotu, Priština ćuti skoro dva meseca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter