Izvor: HAPPY BSC
14.01.2023 u 10:13
0

DOMAĆINSTVO JE OSNOVA SVEGA: Predsednik Vučić objavio fotografiju nedelje (FOTO)

Domaćinstvo je mesto sigurnosti, ono se voli i čuva, na njemu se radi.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu fotografiju novog godišnjeg konkursa „Najlepše domaćinstvo Srbije“.

On je pozvao sve građane da i dalje šalju svoje fotografije.

VUČIĆ URUČIO NAGRADE: Svaka od ovih fotografija slavi lepote Srbije“ (VIDEO)

Slika koju je predsednik podelio na Instagramu pokazuje domaćinstvo porodice Stanić iz sela Moravci.

– Domaćinstvo je osnova svega, porodice, snage i života. To je mesto sigurnosti, ono se voli i čuva, na njemu se radi, o njemu se brine, tu se okuplja – napisao je predsednik, pa dodao:

– Vrata svog domaćinstva ove nedelje otvaraju nam Aleksandra i Milan Stanić, koji su podelili sa nama deo svoje brižljivo uređene svakodnevice i okućnice, koje ovaj mladi bračni par gradi u samom srcu Srbije, u selu Moravci. Spoj tradicije i modernog, a pre svega ljubav prema sopstvenim korenima, jeste put koji koji je izabralo domaćinstvo Stanića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Šta za vas znači biti dobar domaćin? Koja su to ognjišta koja vi zovete svojima, koja vas hrane, pokreću i kojima se uvek vraćate? Povedite nas u obilazak najlepših domaćinstava naše Srbije! Čekamo vaše fotografije na: najlepsedomacinstvo@predsednik.rs – piše u objavi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter