Izvor: tanjug
14.07.2021 u 19:19
0

AMSS: Umeren saobraćaj na putevima širom Srbije, na graničnim prelazima duža zadržavanja

Na glavnim i frekventnijim putevima vozače očekuje umeren intenzitet saobraćaja, koji je uobičajen za sredinu radne nedelje, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije.

Saobraćaj je, međutim, i dalje pojačan s obzirom da se nalazimo u jeku turističke sezone, dodaje se u saopštenju.

VAŽNO:

MANFRED VEBER: VUČIĆ JE ISPRED SVOG VREMENA!

PRIJAVA PROTIV BRATA SLAVNOG KOŠARKAŠA: Osumnjičen za pokušaj SILOVANJA!

DAČIĆ U „POSLE RUČKA“: Moramo imati veću nacionalnu svest, na primeru Dragice Gašić vidimo kako žive ljudi na KIM

VUČIĆ U PANČEVU! Pravimo budućnost evropske auto-industrije, u fabrici ZF zaposleno 900 ljudi! NEMAČKO ZNANJE – SRPSKI AUTOMOBILI

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća „Putevi Srbije“, nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji.

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 17:25, na putničkim terminalima graničnog prelaza Gradina, na izlazu iz zemlje, zadržavanje je 40 minuta.

Na teretnim terminalima, na izlazu iz zemlje, na prelazu Kelebija čeka se 240 minuta, na Horgošu i Šidu 180 minuta, a na Vatinu 60 minuta.

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlaz iz zemlje čeka se 120 minuta, a na ulazu 120 minuta, dodaje se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter