Izvor:
30.05.2019 u 05:15
0

AMSS: Zbog najavljenih padavina neophodan oprez u vožnji!

U Srbiji će i danas biti nestabilne vremenske prilike, pa se vozačima savetuje veći oprez za volanom, saopštio je Auto moto savez Srbije.

Uslovi vožnje će biti slični jučerašnjim, sa promenljivim stanjem kolovoza od suvog do mokrog, dok zbog mogućih jačih pljuskova na pojedinim deonicama može biti prisutna i veća količina vode koja popunjava ulegnuća i neravnine na putu.

U pojedinim krajevima metereolozi prognoziraju i moguće kratkotrajne vremenske nepogode praćene gradom i jakom kišom, zato vozači i danas moraju biti spremni na usporenu i otežanu vožnju uz česte prekide i zastoje u saobraćaju.

Na naplatnim stanicama u Srbiji nema zadržavanja, dok ni na putničkim graničnim prelazima, prema poslednjim informacijma Uprave granične policije, nema zadržavanja dužih od 30 minuta.

Teretna vozila na Batrovcima čekaju oko 300 minuta, na Sremskoj Rači i Šidu sat vremena.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Vreme zadržavanja na granicama se često menja, napominju iz AMS S.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter