Izvor: SD.RS
07.09.2023 u 17:59
0

BEOGRAD „BLOKIRAN“ ZA VIKEND: Spisak ulica u prestonici u kojima će biti obustavljen saobraćaj

U subotu 9. septembra će biti zatvorene ulice u Beogradu zbog četiri manifestacije koje se odžavaju.

Beograd je ovog vikend domaćin više manifestacija, a najviše njih se održava u subotu. Tada će više ulica biti zatvoreno, pa će i linije javnog gradskog prevoza promeniti svoju trasu.

Promocija najmlađih oficira Vojske Srbije

Svečanost povodom promocije najmlađih oficira Vojske Srbije biće održana u subotu u 11 časova, ispred Doma Narodne skupštine Republike Srbije. Generalna proba će se na istom mestu održati dan ranije u 18 časova. Tokom ta dva dana će biti obustavljen saobraćaj u ulici Trg Nikole Pašića, Dragoslava Jovanovića, Takovska od Svetogorske do Bulevara kralja Aleksandra.

Zatim će biti zatvoreno od Bulevara kralja Aleksandra od Beogradske do Kneza Miloša, Kneza Miloša od Nemanjine do Bulevara kralja Aleksandra, Dečanska od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića, Resavska od Krunske do Bulevara kralja Aleksandra i Vlajkovićeva od Trga Nikole Pašića do Majke Jevrosime. U petak će saobraćaj biti obustavljen od 16.00 do 20.00 sati, a u subotu od 8.00 do 14.30 sati. Kako će saobraćati vozila javnog gradskog prevoza, biće naknadno saopšteno.
Od petka do nedelje zatvoreno više ulica zbog Filharmonije na otvorenom

Iz Sekreterijata za saobraćaj su najavili da će više ulica biti zatvoreno tokom organizacije „Filharmonije na otvorenom“. U petak će od 13:00 časova do subote do 01:00 sat biti zatvorena Hercegovačka ulica od Karađorđeve do Železničke. Ista ulica će biti zatvorena i od subote u 13:00 časova do nedelje u 01:00 sat posle ponoći. U petak i subotu će od 19:00 do 23:00 časa biti zatvorena ulica Zemunski put od Sajmišta do Bulevara Vudroa Vilsona.

U subotu se održava i trka 10k Belgrade

U subotu se održava i trka 10k Belgrade, koja počinje u 18:00 časova. Kako piše na njihovom sajtu, traje od 15:00 do 21:00 čas. Oni su takođe naveli i kojim ulicama će se trka održati, ali zvanično obaveštenje o zatvaranju ulica još uvek nije stiglo.

Ruta je sledeća:

Bulevar Nikole Tesle – Karađorđeva (okret) – Bulevar Nikole Tesle – Trešnjinog cveta (okret) – Bulevar Nikole Tesle – Ušće – Logor Sajmište – Ušće – Bulevar Nikole Tesle.

SPREMITE TOPLIJU GARDEROBU: Dva tropska uragana nad Atlantikom donose drastičnu promenu vremena!

Prajd šetnja najavljena za subotu

Ovogodišnja Prajd šetnja najavljena je za subotu 9. septembra u 17:00 časova. Okupljanje je planirano za 16:00 časova u parku Manjež. Kako su naveli na svom sajtu, ruta je planirana na sledeći način:

Nemanjina (ulaz u Park Manjež kod raskrsnice Nemanjine i Resavske) – Kneza Miloša – Kralja Milana – Trg Nikole Pašića – Narodna skupština – Kneza Miloša – Nemanjina – Park Manjež.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter