Izvor: Tanjug
02.06.2023 u 16:13
0

OD SEPTEMBRA SVIM BEOGRADSKIM OSNOVCIMA I SREDNJOŠKOLCIMA BESPLATNI UDŽBENICI: Važna stvar koja će pomoći roditeljima

Budžetom Grada Beograda za 2023. godinu biće obezbeđena sredstva za sve važne odluke koje se prvi put realizuju u Beogradu.

Svi učenici osnovnih i srednjih škola u Beogradu dobiće komplet besplatnih udžbenika na poklon od svog Grada, počevši od septembra 2023. godine.

GRADONAČELNIK ŠAPIĆ NAJAVIO DOBRE VESTI: U budžetu za 2023. obezbeđen novac da učenici dobiju besplatne udžbenike, a vrtići da budu besplatni

Važna informacija za roditelje u Beogradu je upravo ta, da će po prvi put, grad Beograd obezbediti komplete besplatnih udžbenika za sve prestoničke đake, gde se još jednom pokazuje da Grad sprovodi politiku „Brige o ljudima“, za koju je i sam gradonačelnik Beograda, Aleksandar Šapić, ranije govorio da je okosnica politike ove Gradske uprave.

– Grad Beograd je odlučio da obezbedi novac za udžbenike za sve beogradske učenike i da tako rastereti budžete svojih sugrađana. Smatramo da je to izuzetno važna stvar koja će suštinski da pomogne roditeljima, jer odgovorna Gradska uprava treba da vodi brigu o svojim građanima – kazao je Šapić.

Na ulazima svih beogradskih osnovnih i srednjih škola okačena su obaveštenja od strane gradske uprave o besplatnim kompletima udžbenika koje Grad obezbeđuje a važan je i podatak da će svi đaci osnovnih i srednjih škola u Beogradu i ubuduće dobijati besplatne udžbenike.

Podsećamo, još jedna važna odluka je da, pored besplatnih udžbenika za đake osnovnih i srednjih škola, prestonički vrtići za svu decu budu, takođe, besplatni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter