Izvor: BSC HAPPY
23.03.2023 u 19:44
1

BOGOLJUB I MILANKA KARIĆ ČESTITALI RAMAZAN: „Na ovom svetu smo kratko i to vreme moramo da provedemo u ljubavi“

Bogoljub i Milanka Karić čestitali su svim vernicima muslimanske veroispovesti početak Ramazan i tim povodom poručili da njihova molitva bude od Boga uslišena, na dobrobit svih ljudi.

„Dragi moji, večeras posle zalaska sunca počinje mesec Ramazana. Tim povodom, želimo da čestitamo svim vernicima muslimanske veroispovesti praznik, da njihova molitva bude od Boga uslišena, na dobrobit svih ljudi. A vreme ramazansko je toliko blagoslovljeno da je Poslanik govorio ,“da znate kakve se čari kriju u ramazanu, poželeli biste da traje čitavu godinu.“Poštovanje prema pripadnicima drugih vera uvek smo smatrali svojom kulturom i svojom obavezom. Tako da naše prijateljstvo i podsećanje na našeg prijatelja muftiju Jusufspahića, jednog predivnog čoveka, punog ljubavi, iskrenosti, mudrosti je za nas vrlo dragoceno. Njegovo poštovanje svih ljudi, želja za bliskom saradnjom zajedništvom sa svim drugim verama je veliki doprinos našoj zemlji. Takva prijateljstva su blagoslov i veliki korak ka osvešćenju ljudi, da smo svi na ovom svetu pred Bogom jednaki, bez obzira na veru, rasu ili pripadnost nekom narodu. Na ovom svetu smo kratko i to vreme moramo da provedemo u ljubavi, zajedničkoj borbi za dobro svih ljudi. Vrlo je značajno da napomenem da ova nedelja je u znaku borbe protiv rasizma i rasne diskriminacije. Jedna velika nepravda, vekovima gajena i danas još uvek prisutna je velika sramota današnjeg savremenog društva. Svojim postupcima, tolerancijom prema svim ljudima, bili oni beli, crni ili žuti, razumevanjem situacije u kojoj se svet nalazi, moramo da budemo primer drugim ljudima i izborimo se za jednakost svih ljudi ove planete. To je tako malo volje i svesti za svakog pojedinca,a ogromna stvar za čovečanstvo. Volite se ljudi, u ljubavi je sreća i svo dobro ovog sveta. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom“, piše u čestitki porodice Karić. 
Možete pogledati kako izgleda video OVDE! 
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BOGOLJUB I MILANKA KARIĆ ČESTITALI RAMAZAN: „Na ovom svetu smo kratko i to vreme moramo da provedemo u ljubavi“”

  1. E Bogoljube,imao si odlićnog oca naućio da sve poštuješ…iMilanka savršena žena sve ste zaradili pošteno i radom uvek če vam Bog pomoći…

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter