Izvor:
22.04.2019 u 16:18
0

BRITANIJA: 36 migranata pokušalo da pređu kanal Lamanš u malim čamcima!

Britanske vlasti presrele su 36 migranata prilikom pokušaja da pređu kanal Lamanš u malim čamcima.

Obalska straža i pogranične jedinice su saopštile da su migranti zaustavljeni u tri odvojene akcije dok su pokušavali da stignu do Engleske, prenosi AP.

U prvoj je privedeno 11 muškaraca koji su se pravdali da su Iranci i Iračani koji su dovedeni u grad Dover zbog medicinskog zbrinjavnja i razgovora.

U drugoj je zaustavljen manji brod sa 15 iračkih muškaraca, žena i dece na njemu, a u trećoj je privedeno devet muškaraca i jedna žena iz Irana.

Britanski zvaničnici konstantno upozoravaju migrante na opasnosti u pokušaju prelaska Lamanša manjim brodovima kako bi ih odvratili od takvih rizičnih putovanja.

Prelazak Lamanša u manjim plovilima, kao što su gumeni čamci, a koje najviše koriste migranti, opasan je zbog gustog pomorskog saobraćaja, jakih struja i niske temperature vode, navodi agencija.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Hürriyet Daily News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter