Izvor: Telegraf
10.01.2023 u 16:16
0

ČAK GA I POLICIJA JURILA! MEDVED SIŠAO SA ZLATIBORA MEĐU LJUDE! Bio gladan i tražio hranu

Nadamo se da se meda bezbedno vratio u šumu, i da niko nije bio preplašen zbog njegovog silaska.

Planinu Zlatibor krase velike guste šume pa se četvoronožni stanovnici retko sreću sa ljudima. Ali, to nije bio slučaj s jednim prelepim i prevelikim medom koji je odlučio da se malo prošeta, i to kroz naseljeno mesto, gde se spustio iz šume u potrazi za hranom.

 

VREMENSKA PROGOZA ZA SUTRA: Oblačno i hladnije, temperatura do 7 stepeni

 

Na društvenim mrežama se pojavio snimak sa Zlatibora, a na njemu veliki mrki medved koji se šeta naseljenom ulicom. Iza njega se sve vreme nalazila policijska patrola pod rotacijom, koja je pokušala da ga vrati u njegovo stanište kako bi meštani ostali bezbedni.

Medved je sve vreme koračao polako, osvrtao se da vidi ko ga to juri, i zbog čega. Ljudi su snimali, a po svemu sudeći bio je mirne naravi jer nikoga nije napao niti je bio nasilan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter