Izvor: Espreso/B92
05.08.2022 u 13:48
0

CRNOGORCI SE OVE LETNJE SEZONE SUSREĆU SA TEŠKOM MUKOM: Gosti ne prestaju da se žale, a njima ruke vezane!

Popunjenost privatnog smeštaja na primorju je 60 odsto i zabeležen je rast u poslednjih desetak dana, rekla je predsednica Udruženja izdavalaca privatnog smeštaja Branka Džoganović.

PRAVILA PONAŠANJA NA NUDISTIČKOJ PLAŽI ĆE VAS OBORITI S NOGU: Ukoliko vam se dopadnu, evo gde ih ima u Hrvatskoj i Crnoj Gori!

Ona je u emisiji istakla da su cene smeštaja na nivou 2019. godine i niže, prenose tamošnji mediji.

„Popunjenost privatnog smeštaja je nešto bolja i prešli smo 60 odsto, što je bolje u odnosu na prethodnih 10 dana“, kazala je ona.

Najviše gostiju u privatnom smeštaju beleže Ulcinj, Bar, Budva i Herceg Novi.

„Budva je značajno povećala broj gostiju nego što je to bio slučaj u predsezoni, dok je Herceg Novi beležio veću popunjenost, kao i Ulcinj“, kazala je ona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Gosti se najviše žale na parking, buku, odvoz smeća.

Ističe da su dosta oprezno u ovu sezonu ušli sa cenama.

“Negde su na nivou 2019. godine i niže i to nam potvrđuju gosti koji su zadovoljni. Uglavnom se žale na cene plažnog mobilijara”, rekla je ona.

Najveći kamen spoticanja, prema njenim rečima, je to što privatni smeštaj nije standardizovan.

„Na tome se nije radilo i to nam je najveći kamen spoticanja kada je reč o organizovanoj prodaji kapaciteta. Verujem da ćemo na tome da radimo u narednom periodu, iz Ministarstva smo dobili najave“, kazala je ona.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter