Izvor:
16.06.2019 u 06:40
0

DAN POLICIJE I DAN UNUTRAŠNJIH POSLOVA: Biće obeleženi nizom manifestacija!

Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije biće danas obeleženi nizom manifestacija, a centralna svečana akademija, kojoj će prisustvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić, biće održana u 19.00 časova u Centru "Sava".

Proslava će početi tradicionalnim svečanim defileom čete konjanika Policijske brigade i policijskih orkestara Srbije i Slovačke Knez Mihailovom ulicom u 11.30, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova od 11.00 časova na taktičko-tehničkom zboru na Kalemegdanu prikazaće veštine, opremu i vozila koja koriste u radu, a građani će imati priliku da se upoznaju sa preventivnim projektima koje sprovodi Ministarstvo i sa metodama rada različitih organizacionih jedinica policije.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je zadovoljan dosadašnjim radom i rezultatima policije.

To je za nas poseban dan koji se obeležava istorijski događaj kod Čukur češme iz 1862. godine. Svake godine se trudimo da našim građanima i najmlađima pružimo jedan festival, ove godine će to biti urađeno na poseban način – rekao je ranije Stefanović.

Zahvalio je velikom broju ljudi u MUP-u koji rade danonoćno.

Za pet godina žestokog rada uspeli smo da vratimo poverenje građana u policiju. Treba još da se radi. Meni je bilo važno da vratim i poverenje policajca u sistem – rekao je ministar.

U sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije u nastavnom centru Makiš u Beogradu juče je održan turnir u malom fudbalu.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/Marijo Kotarski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter