Izvor: Tanjug
07.03.2023 u 07:23
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA 7. MART: Pretežno sunačno ponegde sa kišom, temperatura od 13 do 18 C

Na severu Srbije danas promenljivo oblačno, a u ostalim krajevima veći deo dana pretežno sunčano.

Lokalna pojava kratkotrajne kiše ili pljuska u Vojvodini se očekuje već ujutro i prepodne, dok će posle podne kratkotrajne kiše, osim na severu, uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde biti i u ostalim krajevima.

Najniža temperatura od -1 do 6, a najviša od 13 do 18 stepeni. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni, krajem dana na planinama u pojačanju, saopštio je RHMZ.

U Beogradu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i veći deo dana suvo. U pojedinim delovima grada je moguća kratkotrajna kiša.

Najniža temperatura oko 6, a najviša oko 16 stepeni. Vetar slab do umeren, južni i jugozapadni.

U Srbiji u sredu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uz ređu pojavu kratkotrajne kiše ili pljuska.

U četvrtak i petak nestabilnije sa češćom pojavom padavina.

Kiša i pljuskovi sa grmljavinom u četvrtak će biti učestaliji, a lokalno i obilniji u Vojvodini, Beogradu i Braničevskom okrugu, a u petak u centralnoj i južnoj Srbiji.

Maksimalna temperatura u nizijama od 16 do 20 stepeni, dok se na planinama očekuje nastavak topljenja snežnog pokrivača.

Česta prolazna naoblačenja s kišom očekuju se i početkom druge dekade marta, naročito u nedelju, kada će doći do kratkotrajnog zahlađenja sa pojačanim severozapadnim vetrom u svim krajevima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter