Izvor: Happy BSC
11.03.2022 u 09:10
0

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković boraviće danas i u subotu, 11. i 12. marta na Kosovu i Metohiji

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković boraviće danas i u subotu, 11. i 12. marta, na Kosovu i Metohiji. 

Danas, 11. marta, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju obići će opštinu Štrpce. 

U 12 sati, u Sportskoj sali, u selu Berevce, direktor Petar Petković će se sastati sa rukovodstvom ove opštine, mladim sportistima i najmlađim članovima Kulturno umetničkog društva ovog kraja. Nakon kraćeg sportskog i kulturno-umetničkog programa, direktor Petković će se družiti sa decom, njihovim roditeljima i sa predstavnicima sportskih udruženja, posle čega je predviđeno njegovo obraćanje okupljenim građanima. 

U 13:30 sati, u selu Vrbeštica, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju obići će OŠ „Šarski odred“, gde će razgovarati sa rukovodstvom i meštanima sela. 

U 14:20 sati predviđena je poseta devetočlanoj porodici Mladenović. Tom prilikom direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju uručiće porodici Mladenović pomoć. 

U subotu, 12. marta, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju obići će opštinu Zubin Potok. 

U 11 sati, u zgradi Opštine Zubin Potok predviđen je sastanak sa političkim predstavnicima Srpske liste i članovima lokalne samouprave ove opštine. 

U 12 sati direktor Petar Petković obići će selo Ugljare u opštini Zubin Potok i razgovaraće sa meštanima. 

Posetu Kosovu i Metohiji direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju dr Petar Petković završiće u selu Gornje Dobroševine, u 13 sati, posetom sedmočlanoj porodici Mihajlović. Ovoj porodici Kancelarija za KiM je izgradila kuću i sanirala prilazni put.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter