Izvor: Tanjug
23.10.2020 u 08:27
0

DIREKTORKA KBC BEŽANIJSKA KOSA PORUČILA: Broj pacijenata značajno povećan

 Direktorka KBC Bežanijska kosa Marija Zdravković je rekla da je broj pacijenata u toj bolnici značajno povećan u poređenju sa stabilnim periodom koji je trajao nekih četiri ili pet nedelja.

U ponedeljak je bilo 24 hospitalizacija, a danas 30, rekla je sinoć dr Zdravković i dodala da je srednje godište pacijenata oko 45 godina, i da većinu predstavljaju muškarci.

Zdravković je navela da u KBC Bežanijska kosa trenutno ima najviše kovid pacijenata, oko 160, i da su svi oni pokriveni novim terapijskim protokolom.

SVE O SPORTU

MOĆ DVORANE ALEKSANDAR NIKOLIĆ! AKTUELNI PRVAK EVROPE PORAŽEN: Heroj veličanstvene pobede oduševio navijače Zvezde izjavom posle utakmice

U KK MLADOST SCENA ZA PAMĆENJE: Košarkaši iz Zemuna, svom saigraču iz Malija darivali nešto o čemu je ceo život sanjao! (VIDEO)

CRNO-BELI SE OKREĆU NOVIM IZAZOVIMA: Mekintajer ZADOVOLJAN TREIJUMFOM

Istakla je da je veoma bitno da lekari budu upoznati sa prethodnim oboljenjima pacijenata i njegovim zdravstvenim nalazima, jer je svaki pacijent poseban.

Navela je da pacijenti najčešće ne znaju tačno kako su se zarazili, osim ako se nisu inficirali od člana oprodice.

Ipak, veliki broj njih ističe da je bio u nekim gužvama i da nije adekvatno nosio maske.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter