Izvor: Tanjug
27.08.2021 u 16:53
0

ĐORĐEVIĆ i ČEN BO razgovarali o direktnom povezivanju poštanskih operatera Srbije i Kine

 V.d. direktora JP Pošta Srbije Zoran Ðorđević i ambasadorka Kine u Srbiji Čen Bo razgovarali su danas o direktnom povezivanju i otpočinjanju pregovora javnih poštanskih operatora Srbije i Kine kako bi se obezbedila neometana i stabilna isporuka pošiljaka iz Kine u Srbiju ostvarenih putem internet trgovine na platformama kineskih prodavaca.

VAŽNO: 

MINISTAR KRKOBABIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Puna podrška predsednika da svi dobiju krov nad glavom i da naselimo nenaseljene predele!

ŠEŠELJ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Paradoksalno je da Todosijević bude osuđen zato što je rekao istinu o Račku!

GORUĆA TEMA U “ DOBRO JUTRO SRBIJO“: Šta propagira lažna elita u Srbiji! Koja je dužnost pravih umetnika!

DANAS U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Šanse i pogodnosti malih proizvođača hrane u Srbiji! (15.00 sati) Happy TV

Na sastanku je bilo reči o razvoju elektronske trgovine, povećanju broja pošiljaka u poštanskim tokovima nakon popuštanja globalnih pandemijskih mera, kao i o pojačanim zahtevima korisnika da im kupljena roba bude isporučena u što kraćim rokovima, navedeno je u saopštenju Pošte Srbije.

Sagovornici su se saglasili da je neophodno da Pošta Srbije i Kineska pošta zajednički odgovore uspostavljanjem direktne saradnje.

Ðorđević je naveo da je zajednički cilj obezbediti stabilnu isporuku pošiljaka iz međunarodnog saobraćaja, olakšati puteve transporta i ispuniti zahteve kupaca za što kraćim rokovima isporuke pošiljaka iz međunarodnog saobraćaja i iz Kine i dodao da trgovinska razmena sve više raste.

““Novi načini i novi putevi dostave, kao i povećanje logističkih kapaciteta za prijem robe generisane internet trgovinom, savremene su potrebe na koje ćemo adekvatno odgovoriti uz pomoć Kineske pošte, jednog od svetskih lidera u transportu, logistici i poštanskom saobraćaju““, naveo je Ðorđević.

Dodao je da su za realizaciju tih ciljeva planirane nove investicije i nabavka najsavremenije opreme.

Očekuje se da će uvođenjem direktne avio linije za Peking problemi u tokovima internet trgovine biti otklonjeni, a put pošiljki znatno jeftiniji i brži, navedeno je u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter