Izvor: Kurir.rs
21.08.2020 u 08:01
0

DRAMA: Sr­p­ki­nje s te­stom de­po­r­to­va­ne iz Cr­ne Go­re

Sr­p­ki­nje s te­stom de­po­r­to­va­ne iz Cr­ne Go­re, ča­mi­le u za­klju­ča­noj so­bi, po­li­ci­ja ih spro­vo­di­la u toalet

Ce­lu noć smo pro­ve­le na ae­ro­dro­mu u Po­d­go­ri­ci. Po­li­ci­ja nas je pra­ti­la i do toa­le­ta…

SAZNAJTE JOŠ…

SKANDAL U POREČU! Osvanule nove poruke MRŽNJE prema Srbima, izgreban i automobil!

ŠOK IZ AMERIKE! Trampov savetnik UHAPŠEN zbog PREVARE teške MILIONE DOLARA!

SVASTIKA I ZET KRILI SVOJU LJUBAV: Juče je UBIO, a nakon toga i SEBI PRESUDIO! (FOTO)

Za­klju­ča­li su nas u so­bu u ko­joj je bio vi­deo-na­d­zor. Ose­ća­le smo se kao na­j­go­ri kri­mi­na­l­ci!, pri­ča Iva­na Mi­jai­lo­vić iz Beo­gra­da (31), ko­ja je sa se­strom od te­t­ke ju­če de­po­r­to­va­na iz Cr­ne Go­re, jer na­vod­no ni­je ima­la od­go­va­ra­ju­ći te­st na ko­ro­na­vi­rus, ia­ko je na zva­ni­č­nom sa­j­tu vla­de Cr­ne Go­re ista­k­nu­to da je na­šim dr­ža­vlja­ni­ma do­zvo­ljen ula­zak u tu ze­mlju i sa EL­I­SA te­stom ne­ga­ti­v­nim na IgM an­ti­te­la, ko­ji po­ka­zu­je da oso­ba ni­je za­ra­že­na ko­ro­na­vi­ru­som!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter