Izvor: Novosti.rs
09.03.2023 u 11:51
0

EVAKUACIJA U BEČEJU: Curi gas iz Arteškog bunara!

Štab za vanredne situacije Bečeja uveo je vanrednu situaciju na delu teritorije gde je havarija. Sanaciju bunara, uz adekvatnu opremu, obavljaju radnici NIS-a.

U toku je sanacija starog arteškog bunara na uglu Ulice Nikole Tesle i Republikanske u Bečeju.

Koncentracija gasa, koji je počeo da curi nakon saobraćajne nezgode koja je pomerila statiku cevi, nije tolika da bi mogla biti štetna po zdravlje ljudi.

BAJATOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Gas će poskupeti dva puta u toku 2023. godine, a evo od kada!

Donet je i veliki ventilator koji bi razduvavao štetni gas ukoliko se pojavi tokom izvođenja radova.

Đaci iz obližnje osnovne škole danas ne pohađaju nastavu, a deca iz vrtića su raspoređena u druge objekte predškolske ustanove.

Iz kruga od 30 metara evakuisano je desetak građana koji tu žive.

U Štabu za vanredne situacije Bečeja nemaju tačnu procenu kada će bunar biti saniran, a neka očekivanja su da to može biti sutra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter