Izvor: Kurir
28.01.2023 u 11:40
0

GODINU DANA OD SMRTI KSENIJE VUČIĆ: Na Novom groblju obeležava se pomen pokojnoj novinarki

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je na groblje sa sinom Danilom.

Porodica novinarke Ksenije Vučić, prve supruge predsednika Srbije Aleksandra Vučića, obeležava danas godišnji pomen na Novom groblju u Beogradu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je na groblje sa sinom Danilom.

PREMINULA JE IZNENADA: Ko je bila Ksenija Vučić?

Osim najbližih članova porodice, pomenu na Novom groblju prisustovali su i brojni prijatelji i kolege pokojne novinarke. Tu su bili i premijerka Ana Brnabić, ministri Goran Vesić i Siniša Mali, i mnogi drugi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podsetimo, Ksenija Vučić preminula je u subotu, 29. januara 2022. godine, u 56. godini života.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se tada na svom Instagram profilu i obavestio javnost da je preminula njegova prva supruga.

Ksenija je preminula u svom domu, a pored nje je u tom trenutku bio sin Danilo. Ksenija Vučić radila je kao novinar više od 30 godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter