Izvor: Tanjug.rs
31.05.2023 u 18:10
0

GRAD I VELIKA KOLIČINA PADAVINA: Evo do kada će trajati nestabilno vreme

Do kraja ove i u prvoj polovini sledeće sedmice nastaviće se period nestabilnog vreme sa pljuskovima i grmljavinom, saopštio je danas RHMZ, prenosi Tanjug.

– Lokalno se očekuju kratkotrajne vremenske nepogode – grad, jak i olujni vetar i velika količina padavina za kratko vreme, od 20 do 50 mm u zoni najintenzivnijih pljuskova, ponegde i više – naveo je RHMZ.

VREMENSKA PROGNOZA ZA 31. MAJ: Pljuskovi i grmljavina

U toku jučerašnjeg dana, usled obilnih padavina, poplavljen je suteren hirurško- ginekološkog bloka opšte bolnice Loznica, gde su smešteni Služba prijema i zbrinjavanja urgentnih stanja, Kabinet za CT i rendgen kabinet, specijalističke ambulante ortopedije, urologije i hirurgije, koje su trenutno van funkcije.

Materijalna šteta je ogromna, a trenutno se saniraju poplavljene prostorije i oprema, navodi se u saopštenju Opšte bolnice iz Loznice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter