Izvor: Srbija Danas
01.07.2020 u 18:24
0

HITNO! NOVE MERE VLADE Srbije!

Kako bi se zaustavilo dalje širenje i prenošenje zaraze, Vlada je između ostalog, odlučila da se u sredinama gde je prohglašena vanredna situacija. zabrani okupljanje u zatvorenom i otvorenom prostoru više od pet osoba.

Kako bi se zaustavilo dalje širenje i prenošenje zaraze, Vlada je između ostalog, odlučila da se u ovim sredinama zabrani okupljanje u zatvorenom i otvorenom prostoru više od pet osoba, ukoliko nije moguće obezbediti fizičku distancu od dva metra i odgovarajuće mere lične zaštite.

OVO MORATE PROČITATI

NOVA BRUTALNA PRETNJA VUČIĆU Presedniku prete metkom

ZLO! NOVI UDAR NA SRBIJU! Ovako Zapad promoviše pedofiliju! (VIDEO)

ODLAZAK ŠIPTARSKOG LOBISTE Kraj američkog MANIPULATORA otvorio VRATA PAKLA ZA PRIŠTINU!

PREDSEDNIK VUČIĆ OTKRIO O KORONI: Stanje u Beogradu je GORE NEGO BILO GDE U SRBIJI

Takođe, neće biti moguće ni organizovanje svečanosti kao ni sportskih i zabavnih manifestacija. Još jedna od usvojenih mera je i ograničen rad ugostiteljskih objekata od 7 do 20 sati.

Kada je reč o predškolskim i obrazovnim ustanovama, navodi se da je neophodna puna primena svih preventivnih mera. U obrazovnim ustanovama biće odložena okupljanja, a prijemni i drugi ispiti biće sprovedeni uz primenu svih mera lične zaštite (fizička distanca od dva metra, obavezno nošenje maske i rukavica).

Korišćenje otvorenih i zatvorenih bazena, spa i velnes centara za sada nije moguće, ali će uz sprovođenje mera zaštite (maske i rukavice) i dalje raditi kozmetički i frizerski saloni, saloni lepote, fitnes centri i teretane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter