Izvor:
28.12.2018 u 09:12
0

HUMANITARNO PRIKUPLJANJE HRANE: Pogledajte francuski film Bela i Sebastijan i pomozite napuštenim životinjama! (video) (foto)

U domaće bioskope stigao je francuski film "Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji".

To je priča o bezuslovnoj ljubavi i prijateljstvu između dečaka i psa. Dečak Sebastijan pokušava da spase svoju najbolju prijateljicu Belu i njene štence od misterioznog čoveka koji se iznenada pojavljuje i želi da ih otme tvrdeći da je Bela njegov pas. Film se prikazuje i u titlovanoj i u sinhronizovanoj verziji.

MCF u saradnji sa Kombank dvoranom organizuje prikupljanje hrane za životinje iz prihvatilišta Draževac. Akcija će trajati do 20. januara. Svi ljudi velikog srca mogu da se priključe i pomognu životinjama da lakše provedu zimu.

U prihvatilištu ima više od 300 životinja različitih vrsta – mačke, psi, papagaji, magarac, ždrebe, labudovi, itd. Sva fabrički upakovana hrana za životinje je dobrodošla. Svoje donacije možete ostaviti u holu Kombank dvorane na obeleženom mestu.

Akciji se pridružila i kompanija Zoo Hobby koja je donirala dve tone hrane i time podržala ovo humanitarno delo.

Izvor: Blic
Foto: Facebook/Tarek Ezzalden

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter