Izvor: Tanjug
04.04.2023 u 22:44
0

IZLETEO PUTNIČKI VOZ KOD ZAJEČARA: Nema povređenih!

Putnički voz koji saobraća na relaciji Niš-Zaječar iskliznuo je iz šina na ulazu u skretnicu na železničkoj stanici u Zaječaru.

Niko od putnika nije povređen, niti je pričinjena značajna materijalna šteta.

„EPS“ POSTAJE AKCIONARSKO DRUŠTVO: Usvojen novi Statut

Saobraćaj se odvija normalno na drugim kolosecima.

-Dizel motorna garnitura je sa jednom svojom osovinom iskliznula sa koloseka- izjavio je Nenad Stanisavljević iz Infrastrukture železnice Srbije.

On je naglasio da tokom iskliznuća nije bilo nikakvog prevrtanja garniture, da nije bilo povređenih, kao i da nema ozbiljnijih posledica na železničkoj infrastrukturi i putničkoj garnituri, a železnički saobraćaj u stanici Zaječar nije u prekidu.

-Na mesto iskliznuća upućeni su Pomoćni voz i dežurne ekipe Infrastrukture železnice Srbije, kako bi iskliznuta garnitura što pre bila vraćena na kolosek -rekao je Stanisavljević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter