Izvor: Kurir.rs
30.05.2023 u 11:38
0

KAKO DA PROVERITE GDE JE AUTOBUS DOK ČEKATE: Zasad morate biti strpljivi, evo kada počinje NOVI SISTEM!

Od juče u Beogradu ne možete da proverite za koliko stanica vam stiže autobus.

Do sada ste mogli da proverite za koliko vam stiže prevoz jednom porukom, tako što ste mogli da ukucate u telefon broj *011* pa broj stanice i na kraju „#“, kako biste videli za koliko stanica dolazi autobus.

Od juče to više nije moguće jer Bus plus ne postoji i tako će biti sve do dolaska nove aplikacije.

ZA GODINU DANA ČAK 71 NAPAD NA VOZAČE GSP-a KOJI SU SVE BRUTALNIJI: Ugrožena bezbednost i putnika!

Oni koji su juče probali to da provere dobili su u poruci odgovor: „Zbog raskida ugovora ovaj servis više nije dostupan“.

Dok u funkciji ne bude bila nova aplikacija, svi građani će morati da budu strpljivi. Po svemu sudeći moraće da čekaju na stanicama bez znanja o tome za koliko vremena će stići njihov prevoz, jer, aplikacija koja se zvala „Bus plus“ više nije u funkciji.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić je, kada je predstavljao novi sistem naplate gradskog prevoza, rekao „da će kompletan sistem praćenja javnog prevoza biti gotov u roku od mesec dana.“

Podsetimo, pre nešto manje od dve nedelje, 17. maja počeo je novi sistem naplate karata za gradski prevoz u Beogradu putem SMS poruka. Još jedna od novina je da nema validatora, kao ni obaveštenja na koja vrata da uđete, a na koja da izađete, a to da udaljenost autobusa više ne može da se proverava je promena od ovog ponedeljka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter