Izvor: Kancelarija za KiM/ BSC Happy
18.01.2023 u 18:39
0

Kancelarija za KiM: Četvoročlana porodica Ristić iz Prilužja dobiće kompletno renovirani dom (FOTO)

Četvoročlana porodica Ristić iz Prilužja, koja živi u trošnoj i staroj kući, dobiće kompletno renovirani dom zahvaljujući sredstvima Кancelarije za Кosovo i Metohiju.

Porodicu Miloša Ristića koji u Prilužju živi sa dvoje dece i suprugom danas je obišla pomoćnica direktora Kancelarije za KiM za infrastrukturne projekte Jelena Stojković.

Stojković je tom prilikom poručila da se na ovaj način ispunjava još jedno obećanje direktora Kancelarije za KiM Petra Petkovića koji je obećao pomoć ovoj porodici.

„LEŽAO SAM U SANITETU POD SEDATIVIMA DOK JE POLICIJA PRETILA DA NAS NEĆE PUSTITI“ Izjava Tomaševića koji je zaustavljen na Jarinju (VIDEO)

-Ova domaćinska porodica i sama ulaže u svoju kuću i čine sve da opstanu na svom ognjištu i to nam je poseban motiv da im kao država Srbija i Kancelarija za KiM pomognemo. Mi ćemo to nastaviti i u narednom periodu-istakla je Stojković koja je Ristiće obišla u pratnji predsednika privremenog organa opštine Vučitrn Milana Kostića.

Domaćin Miloš Ristić izrazio je veliko zadovoljstvo zbog sredstava koja su odobrena jer, kako je rekao, porodica nije u stanju da sama renovira i sanira ceo objekat.

Kosovska policija zadržala sanitet na Jarinju zbog KM tablica: Vraćaju sve zbog „isteklih registracija“ (VIDEO)

-Mnogo nam znači ova pomoć, pre svega deci koja će da sede ovde a i meni koji ulažem i za koga je Kosovo i Metohija jedna velika svetinja koju nikada neću napustiti. Nije nam teško i volimo da budemo ovde. Zahvaljujem se gospodinu Petru Petkoviću, Kancelariji i predsedniku opštine koji je dosta za nas uradio i pomogao-rekao je Ristić.

Kako se navodi u saopštenju Kancelarije, Stojković boravi u Prilužju, kako bi se na početku godine uverila u stanje na terenu, na osnovu koga će se praviti prioriteti izgradnje i ulaganja u ovu opštinu u narednom periodu.

-Danas smo u poseti opštini Vučitrn da započnemo novu radnu godinu, da obiđemo projekte koje smo finansirali, vidimo kako napreduju projekti koji su u realizaciji, kao i da čujemo od predsednika opštine i građana šta im je potrebno, kako da finansiranjem i ulaganjem dalje osnažimo našu opštinu, kako bi napredovala i bila sve bolja i bolja-rekla je Stojković prilikom obilaska osnovne i tehničke škole u Prilužju.

Nakon ove lokacije, Stojković je sa svojim timom posetila obdanište „Car Konstantin i carica Jelena“ kome je Kancelarija donirala vrednu opremu za kvalitetnije uslove boravka naših najmađih u ovom mestu.

Tokom posete razmatrana je mogućnost proširenja objekta za veliku igraonicu koja bi ujedno služila i kao sala za fizičke aktivnosti i rekreacije mališana u zimskom periodu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter