Izvor: Tanjug
23.06.2020 u 06:51
0

KOD TUZLE SELA POD VODOM: Stanovnici u panici

Pred stanovnicima Živinica kod Tuzle je besana noć, poplave su napravile velike probleme, a mnoge kuće su pod vodom, prenela je RTRS.

– Sami vidite kakva je situacija. Sve smo izvukli napolje i žene i decu. Ostao sam sam u kući. Očekujemo još goru situaciju nego što je sada. Dokle god pada kiša katastrofa je – rekao je Hasan Prlić.

Edis Mujkanović iz Ðurđevika kaže da je krenuo na posao jutros kada ga je supruga pozvala da kaže da je voda došla do kuće.

PROČITAJTE I OVO

VUČIĆ: IDEM U BRISEL, NE MOŽEMO RAZGOVARATI AKO JE JEDAN JEDINI ZAHTEV PRIZNAVANJE NEZAVISNOSTI KOSOVA (UŽIVO)

SRBIJI PRETE POPLAVE: IZLILA SE REKA JADAR, KREĆE TALAS IZ OSEČINE!

NOVO NAUČNO OTKRIĆE UZDRMALO SVET: EVO OD KOGA POTIČU SAVREMENI GRCI!

Ukrajinska tajna služba OTKRILA NOVE DOKUMENTE O ČERNOBILJSKOJ NESREĆI!

BAKINA KUHINJA: KROMPIRUŠA KOJA STO JEZIKA GOVORI!

On je rekao da su 2014. godine preživeli još veću katastrofu, ali da su danas, brzom reakcijom, uspeli da se zaštite kuću bar koliko-toliko.

– Ugroženi smo. Kuću sam sredio pre 15 dana, krečio, sredio, unutra uradio. Borim se sam, niko nije došao iz Civilne zaštite da nas poseti, iz nadležne službe Opštine Živinice. Noć ide, imam malu bebu, evakuisao sam je. Sve je u Božijim rukama i našoj moći, izborićemo se koliko možemo – ispričao je Mujkanović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter