Izvor: Novosti
20.09.2021 u 12:28
0

KOMEMORACIJA MINJI SUBOTI: Porodica i kolege se opraštaju od velikana

Voditelj, pevač i kompozitor Milan Minja Subota, koji je preminuo u petak u 83. godini, biće sahranjen danas u 14 sati u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

Pre ispraćaja održava se komemoracija u Skupštini grada, a već je ranije objavljeno da će Minja za tri godine dobiti ulicu u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ:  PREDSEDNIK VUČIĆ SE OPROSTIO OD MINJE SUBOTE: Otišao je junak mog detinjstva!

On je do smrti bio na čelu upravnog odbora Dečjeg kulturnog centra, koja i organizuje komemorativni skup, na kome govore Goran Vesić, Ljubivoje Ršumović, Slobodan Stanišić, Tode Nikoletić i Žarko Dančuo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter