Izvor: Kurir.rs
21.08.2020 u 08:25
0

KORONA U SRBIJI: Više od 30.000 Srba imalo koronu

U Srbiji je ukupno registrovano 30,209 osoba zaraženih korona virusom, a preminulo je 689 ljudi.

Testirano je 842.441 čovek, a trenutno je u bolnici 1.245 ljudi.

Na respiratoru se nalazi 52 pacijenta.

8.15 – Krizni štab za suzbijanje pandemije virusa Covid 19 u Srbiji razmatraće na današnjoj sednici uslove za nastavak održavanja kulturnih događaja, među kojima su ponovno otvaranje bioskopa, pozorišta, koncertna sezona…

SAZNAJTE JOŠ…

SKANDAL U POREČU! Osvanule nove poruke MRŽNJE prema Srbima, izgreban i automobil!

ŠOK IZ AMERIKE! Trampov savetnik UHAPŠEN zbog PREVARE teške MILIONE DOLARA!

SVASTIKA I ZET KRILI SVOJU LJUBAV: Juče je UBIO, a nakon toga i SEBI PRESUDIO! (FOTO)

To je ranije potvrdila Ivana Dedić, pomoćnik ministra kulture za savremeno stvaralaštvo i kreativne industrije, uz napomenu da će danas na sednici Kriznog štaba biti reči o funkcionisanju ustanova kulture u narednom periodu. Kako je Tanjug već izveštavao, publika bi u bioskope u specijalnim okolnostima mogla da se vrati početkom septembra dok bi pozorišna sezona počela nekoliko nedelja kasnije. Bioskopi i pozorišta u Srbiji zatvoreni su za publiku od sredine marta ove godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter