Izvor: Alo.rs
13.03.2023 u 16:36
1

LEDENA ZIMA SE VRAĆA U SRBIJU Sneg, kiša i olujni vetar, temperatura pada za 15 stepeni!

Nakon što je "ledeni armagedon" poharao Evropu, hladni front se seli u naše krajeve. Pogledajte kakvo će vreme biti u Srbiji do kraja nedelje

Nad severozapadnom Evropom danas se nalazi veoma snažan ciklon, koji je uslovio snažna južna strujanja u svom prednjem delu, pa je tako vrlo topla vazdušna masa sa severa Afrike dospela do zapadne Evrope. Ovog poslepodneva na istoku Španije meri se 30°C, a na jugu i jugozapadu Francuske 27°C, piše meteorolog Đorđe Đurić.

– Nakon -17°C koliko je mereno na severu Škotske prošle sedmice, kada su Britanska ostrva bila okovana snegom i ledom, danas ciklon donosi vrlo toplu vazdušnu masu i temperature preko 15°C, ali i orkanski jugozapadni vetar – dodaje on.

https://happytv.rs/ostalo/astrologija/astrolog-ivana-minovic/553542/

Topla vazdušna masa sa jugozapada širi se i prema našem području, pa je danas u Srbiji i do prolećnih 20 stepeni, a sutra će uz toplu i olujnu košavu biti još toplije, do 23-24°C. Inače, u Srbiji je jutros drugi dan zaredom zabeležn mraz, a jutros je mereno i do -7°C, na Kopaoniku do -10°C, stoji u prognozi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LEDENA ZIMA SE VRAĆA U SRBIJU Sneg, kiša i olujni vetar, temperatura pada za 15 stepeni!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter