Izvor: Tanjug
18.01.2022 u 13:31
0

LEPA VEST ZA NAJMLAĐE PANČEVCE: Princeza Katarina donirala kompjutersku sobu domu za decu bez roditeljskog staranja

Mališani Doma za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“ u Pančevu dobili su novu kompjutersku sobu, a poklon su im uručili Fondacija princeze Katarine i humanitarna organizacija Lajflajn iz Čikaga.

Kako je saopšteno sa Belog dvora, kompjuterska soba opremljena je potpuno novim kompjuterima i štampačem u boji, zidovi i pod su kompletno renovirani, postavljene nove električne instalacije, internet mreža i rasveta, a osim toga, prostorija je potpuno opremljena novim stolicama, stolovima, policama za knjige i plutanim tablama.

Princeza Katarina je zahvalila donatorima, Dejvidu i Nadi Stivens koji su, kako je istakla, na ovaj način pružili deci priliku da prošire svoja znanja, razviju nova interesovanja i zabavljaju se koristeći savremenu tehnologiju. „Zahvaljujući Lajflajnu Čikago i mojoj Fondaciji u Beogradu, deca iz ovog doma znaju da uvek mislimo na njih. Pružajući deci bolje uslove za učenje, mi podržavamo njihovu budućnost“, rekla je princeza Katarina, dodaje se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter