Izvor: TANJUG
25.10.2022 u 13:01
0

LEPE VESTI OD PREDSEDNIKA VUČIĆA: Er Srbija od decembra leti direktno do Kine, uskoro i više novih linija!

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je danas da će Er Srbija od decembra direktno leteti za Peking, to jest Tjenđina koji se nalazi na gotovo pola sata od Pekinga.

– Imam jednu odličnu vest za vas, javio mi je Siniša Mali dok sam bio ovde, od decembra Er Srbija direktno leti za Kinu – Tjenđin koji je na 35-40 minuta Pekinga, istočno ili jugositčno od Pekinga, tako da ste brzim vozom za oko pola sata u Pekingu. To je velika vest, istakao je Vučić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Najavio da će Er Srbija od aprila uspostaviti i direktne letove do Čikaga, a posle i do Toronta.

Vučić je naglasio da će jedan Beograd i mala Srbija imati direktne letove za Njujork, Pekign – Tjenđin, Čikago i Toronto.

VUČIĆ NAJAVIO JOŠ 200 RADNIH MESTA U VLASOTINCU: „Daćemo veće subvencije za otvaranje novih fabrika“

Malo li je za jednu malu evropsku zemlju koja nije članica EU, dodao je Vučić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter