Izvor: Alo.rs
09.04.2023 u 08:30
0

MAGLA OTEŽAVA VOŽNJU: Gužve se očekuju u ovom delu dana

Saobraćaj je slabijeg inteziteta, a u drugom delu dana osetno će se pojačati na prilazima gradovima, saopštio je Auto-Moto Savez Srbije.

U prvom delu dana magla može otežavati vožnju na putevima pored reka i u planiskim predelima, gde su kolovozi uglavnom mokri, pa je opasnost od poledice i dalјe prisutna.

Saobraćaj je slabijeg inteziteta, a u drugom delu dana osetno će se pojačati na prilazima gradovima, saopštio je jutros Auto-Moto Savez Srbije.

NOĆ ZA NAMA: Bez saobraćajnih nesreća i incidenata u Beogradu!

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP “ Putevi Srbije“, na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije Republike Srbije, na putničkim i teretnim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja.

Na graničnom prelazu Bajmok do 17. aprila od petka do nedelјe produženo je radno vreme i to od 07 do 24 časa, dok će na graničnom prelazu Bački Vinogradi radno vreme do 18. aprila biti od 07 do 22 časa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter