Izvor:
04.06.2019 u 14:14
0

MEJ I TRAMP O IZAZOVIMA ZA NAŠU BEZBEDNOST I NAŠ NAČIN ŽIVOTA, TEREZA PORUČILA: „Mi delimo isti stav o njihovom poreklu i našim ciljevima u njihovom ispunjavanju“!

Britanska premijerka Tereza Mej izjavila je na zajedničkoj konferenciji sa američkim predsednikom Donaldom Trampom nakon njihovog susreta da su danas razgovarali o novim izazovima za našu bezbednost, naše vrednosti i naš način života.

– Mi delimo isti stav o njihovom poreklu i našim ciljevima u njihovom ispunjavanju – rekla je Mejova.

Ona je dodala da kao što su premijeri i predsednici pre njih i bez sumnje oni koji će se kasnije pojaviti, mogu i oni da se ponekad razlikuju po tome kako se suočavaju sa poteškoćama.

Predsednik SAD je rekao da su on i njegova supruga Melanija počastvovani jer su se vratili u London zahvalivši se britanskoj kraljici Elizabeti na sinoćnoj "divnoj večeri".

Tramp je rekao da su američko-britanski odnosi utemeljeni na zajedničkoj istoriji, vrednostima, običajima, kulturi, jeziku i zakonima.

– Naši narodi veruju u slobodu i nezavisnost kao sveto pravo rodenja – rekao je Tramp.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter