Izvor: Kurir.rs
23.06.2022 u 13:24
0

MIKA IZNOSIO ODBRANU: Miroslav Aleksić otkrio kakav odnos mlada glumica ima sa ocem!

Vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić šokirao je sve u sudnici Višeg suda u Beogradu kada je danas na prekinutom suđenju za Ivu Ilinčić rekao da ima „poremećaj pamćenja“ i izrazio sumnju da ona „ima poseban odnos sa ocem“.

Današnje suđenje Aleksiću, optuženom za silovanje i seksualno zlostavljanje mladih glumica, prekinuto je zbog dojave o bombi u Palati pravde.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prethodno, on je iznoseći odbranu, između ostalog, izjavio da je Iva Iličnić „mila devojka koja ima porodične probleme“.

„U celom ovom slučaju ne smemo da zanemarimo da nema očevidaca, ja sam jedini očevidac, ja sam svedok događaja, imam znanja iz psihologije, ona ima poremećaj pamćenja“, rekao je Aleksić.

Vesic: Vučić ne zna za strah, već samo za izazove!

On je dodao da se „ledi i ježi“, jer je Iva „odnos sa njim poredila sa očinskim odnosom“, što Aleksića, kako je rekao, upućuje na to da ona „ne daj bože, ima poseban odnos sa ocem“.

„Ta projekcija po meni upućuje na nerešene odnose sa očevima koje pokučavaju da reče preko mene“, kazao je Aleksić.

On takođe tvrdi da je nemoguće da ju je satima seksualno zlostavljao u svojoj kancelariji jer je to „protivno i prirodi“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter