Izvor: BSC Happy
25.05.2023 u 18:54
0

RAZGOVOR SA RODITELJIMA O RADOVIMA U „RIBNIKARU“: Ministar Blagojević saopštio lepe vesti

Ministar za javna ulaganja Republike Srbije Marko Blagojević rekao je kako će radovi u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru odvijati u skladu sa dogovorom sa roditeljima učenika te škole.

 – Radovi u OŠ Vladislav Ribnikar biće rezultat dogovora s roditeljima dece te škole. Projekat i dinamika realizacije će biti predmet razgovora u danima koji slede i budite sigurni da nijedan korak neće biti preduzet a da prethodno nije postignut dogovor o tome šta će da se radi i kako – rekao je ministar Blagojević.

RODITELJI DEČAKA UBICE SE OGLASILI: Izjavili SAUČEŠĆE porodicama

Jedan od zahteva roditelja nakon masakra bio je i da se izvrše radovi na školi. Vlada je odmah razmotrila tu mogućnost i dala roditeljima priliku da promisle i predlože kako bi oni mogli da se odvijaju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter