Izvor: Tanjug
13.05.2023 u 15:42
0

MINISTAR VESIĆ OBIŠAO RADOVE NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA: Otvaranje deonice za saobraćaj već u junu!

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić obišao je danas radove na obilaznici oko Beograda, koji se polako privode kraju, i poručio da će saobraćaj na tom delu obilaznice biti pušten u junu, kako je i obećano.

-Vredni radnici završavaju obilaznicu koju su nam obećavali duže od tri decenije i ne dozvoljavaju da Srbija stane- napisao je ministar na Fejsbuku.

TRAČAK NADE POSTOJI! Država preuzima brigu o povređenima iz masakra u Mladenovcu!

Danas se asfaltira drugi sloj u desnoj cevi tunela Beli potok, čija je dužina 360 metara, a sledeće nedelje biće asfaltirana i leva cev ovog tunela.

-Opremanje tunela je već počelo, a naredne nedelje već postavljamo rasvetu. Za dve nedelje završićemo asfaltiranje ispred ulaznog i izlaznog portala tunela i spojićemo ih sa već urađenih 9,6 kilometara auto-puta, od tunela Straževica do petlje Bubanj potok -precizirao je Vesić.

Naveo je da će ovaj deo obilaznice biti pušten za saobraćaj u junu ove godine.

Tako će se rastereti most i petlja ‘Gazela’, preko koje svakog dana prođe skoro 130.000 automobila i 1.351 vozilo javnog prevoza koji dnevno preveze više od 200.000 ljudi, kao i 7.171 lako teretnih vozila, koliko dnevno prođe preko ‘Gazele’, napomenuo je Vesić.

-Predsednik Vučić gradi puteve, pruge i mostove. Nadam se samo da nekome neće pasti napamet da blokira i ovu obilaznicu kao što su juče blokirali ‘Gazelu’. Jer kada se gradi, te što blokiraju nećete videti na gradilištu. Tu su kada se nešto završi i izgradi – da kvare- zaključio je ministar Vesić, navodi se u saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter