Izvor: Informer.rs
27.03.2023 u 16:19
0

MINISTARKA GRUJIČIĆ U KRUŠEVCU NAJAVILA REKONSTRUKCIJU PORODILIŠTA: Sve mora biti obavljeno u najkraćem roku!

Kovid bolnica koja je u sastavu Kliničkog centa u Nišu pripašće Kruševačkoj bolnici, o čemu će uskoro odlučiti Vlada Srbije, izjavila je ministarka Danica Grujičić u Kruševcu.

Ministarka zdravlja Danica Grujičić izjavila je danas u Kruševcu, da sva porodilišta moraju biti rekonstruisana u najbržem roku.

Ministarka Danica Grujičić najavila je zbog efikasnije zdravstvene zaštite, reorganizaciju Dom zdravlja i Opšte bolnice u tom gradu i da će to kao nekada biti jedna ustanova.

https://happytv.rs/vesti/politika/dacic-sa-ruskim-ambasadorom-planovi-za-dalji-razvoj-uspesne-saradnje-foto/558521/

– Ono što ćemo prvo reorganizovati, to su porodilišta. Zato što je to stav države da sva porodilišta u Srbiji moraju biti rekonstruisana u najbržem roku. Naravno, ona koja to nisu. Veliki posao obavljaju kolege da savladaju nove tehnike, uče nove preglede, da uče rad na ultra zvuku. Posebno me je to obradovalo na pedijatriji – rekla je ministarka zdravlja.

Dr Vesna Stević Gajić, direktorka Opšte bolnice u Kruševcu kaže da je to pre svega obnova angiosale koja je stara više od 20 godina, koja odlično radi i to je možda najsvetlija tačka u radu Opšte bolnice u Kruševcu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter