Izvor: Tanjug
15.02.2021 u 20:50
0

NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM: Na auto-putu Miloš Veliki su će biti ozbiljna gužva

Duž auto-puta „Miloš Veliki“ na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na auto-putu

JP „Putevi Srbije“ saopštilo je da se na auto-putu „Miloš Veliki“, tokom sutrašnjeg dana u popodnevnim i večernjim satima, očekuje povećan intenzitet saobraćaja.

Navodi se da se preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila i svi naplatni kanali biće u funkciji bez minuta pauze. Duž auto-puta „Miloš Veliki“ na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na auto-putu.

JP „Putevi Srbije“ apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

PROČITAJTE JOŠ

DUBAI U ČAST SRBIJE: Burdž Kalifa sija u bojama srpske zastave! (FOTO)

PUTEVI SRBIJE: Na Milošu Velikom sutra se očekuje intenzivniji saobraćaj

KORONA U GRADOVIMA: U Beogradu 475 novoobolelih!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Hospitalizovano skoro 4.000 ljudi!

Deonice na kojima ima snega su:

I B-29, Aljinovići – Sjenica – Novi Pazar, kolovoz je vlažan, snega ima do 5 cm

I B-40, Vladičin Han – Surdulica – državna granica sa Bugarskom (granični prelaz Strezimirovci), kolovoz je vlažan, snega ima do 5 cm

II A-231, Vlasinsko Jezero – granica SRB/BUG (Ribarci), kolovoz je vlažan, snega ima do 5 cm

I B-29, državna granica sa CG (granični prelaz Jabuka) – Prijepolje, kolovoz je vlažan, snega ima do 5 cm

I B-29, Nova Varoš – Aljinovići, kolovoz je vlažan, snega ima do 5 cm

II A-203, Dojeviće – Pazarište – Tutin – Mehov krš, kolovoz je vlažan, snega ima do 5 cm

II A-207, Biljanovac – Jošanička Banja, kolovoz je vlažan, snega ima do 5 cm

II A-210, Jošanička Banja – Kopaonik, kolovoz je vlažan, snega ima do 5 cm

I B-21, Divljaka – Ivanjica – Javor, kolovoz je vlažan, snega ima do 5 cm

I B-39, Bonjince – administrativna linija AP KiM (Mutivode), kolovoz je vlažan, snega ima do 5 cm

Na državnim putevima II prioriteta/B kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Kruševca, Novog Pazara, Požege, Užica, Vranja, Zaječara.

Na ostalim putnim pravcima III prioriteta/C kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Ivanjice, Kruševca, Niša, Novog Pazara, Požege, Užica, Vranja, Zaječara.

Napomena za Zaječar: Na I B 34 u svim tunelima ima ledenica pa se savetuje oprezna vožnja. Sitni odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima. Najviše ih ima na putu I B 34 (Đerdapska magistrala), gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, koja obaveštava o odronima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter