Izvor: Tanjug
11.03.2022 u 10:18
0

NARODNA BANKA SRBIJE: Za menjačnice provizija do 1% obavestenje da bude vidno

Narodna banka Srbije izmenila je Odluku o uslovima i načinu obavljanja menjačkih poslova, pa je menjačnice ograničila da pri prodaji i otkupu od fizičkih lica mogu naplatiti proviziju od najviše jedan posto.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U Odluci NBS, objavljenoj u Službenom glasniku, navodi se i da na početku radnog vremena menjač mora da na vidnom mestu istakne, na način na koji je istaknuta i kursna lista, da proviziju naplaćuje do maksimalno jedan posto. To obaveštenje tokom radnog vremena menjač ne sme da menja, propisala je NBS. Do ovakve odluke došlo je pošto je NBS obavila kontrolu više menjačnica zbog navoda da su prodavale evro po većem kursu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter