Izvor: HAPPY BSC
25.02.2023 u 09:58
0

NAŠA NAJLEPŠA SRBIJA: Predsednik objavio pobedničku fotografiju nedelje (FOTO)

Ovako udruženi, domaćin i zemlja, daju jedno drugom najbolje od sebe!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu pobedničku fotografiju za ovu nedelju, u okviru konkursa „Naša najlepša Srbija“, a reč je o fotografiji Dragana Murgaškog iz sela Budimija, u podnožju planine Gučevo.

– U podnožju planine Gučevo, u selu Budimija, živi čovek koji zna da ugodi sebi, ali i oku posmatrača. Naš Dragan Murgaški napravio je, kako kaže, svoj raj na zemlji, poštujući prirodu koja mu uzvraća mirom, crvkutom ptica, žuborom vode i čistim vazduhom. Ovako udruženi, domaćin i zemlja, daju jedno drugom najbolje od sebe, a zajedno stvaraju jedno od najlepših domaćinstava Srbije – napisao je Vučić na Instagramu.

„SRBIJA, NAŠA NAJLEPŠA I JEDINA“ Predsednik Vučić pokazao kako je izgledala njegova radna nedelja (VIDEO)

– Kako izgleda vaš odnos sa okućnicom i zemljom na kojoj živite? Pokažite nam kako ste je uredili, na šta ste to ponosni i zašto je baš vaše domaćinstvo najlepše! – dodao je predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter